Andrea Agnelli

Diskusjon knyttet til spillere eller trenere i Juventus F.C.
Svar
robybaggio10
Medlem
Innlegg: 454
Registrert: 30 aug 2011 21:40
Favorittspiller: Baggio

Re: Andrea Agnelli

Legg inn av robybaggio10 » 01 okt 2015 21:50

Ang. antall Scudetto. Var det flere som fikk med seg at kommentatoren på Viasat i går gjentatte ganger påpekte at Juventus har 33 ligamesterskap. Liker sånne. :look:

Noen som vet hvordan søksmålet mot FIGC ligger an? Siste jeg leste var noe slik:

Juve saksøkte FIGC og søkte erstatning på type 500 m euro for tapte inntekter, FIGC vil ikke overleve en slik erstatningssum. Juve blir tilbudt seriemesterskaptitlene tilbake (mulig det bare var rykte?) noe Juve takket nei til.

Dersom dette stemmer og Juventus med det blir frikjent så vil Agnelli dominerer italienskfotball (som sin bestefar) i mange år. Jeg tror ikke det er realistisk og håpe på de erstatningsummene men jeg tror Agnelli kjører denne saken helt til Strausburg om han må.
Savner den knappen på forumets forside som viste siste nye poster i forumet.

:xx:

Brukeravatar
Avanti!
Medlem
Innlegg: 1402
Registrert: 16 jun 2011 23:12
Favorittspiller: Nedveds hår
Fornavn: Adrian
Sted: Oslo

Re: Andrea Agnelli

Legg inn av Avanti! » 01 okt 2015 22:51

Birindelli skrev:Andrea Agnelli har skrevet brev til aksjonærene (hvor vi alle er representert gjennom pensjonsfondets 0,39% eierskap).

Hva tror vi om b-lag?
Vi ser jo ikke mange unge som spiller seg inn i A-laget fra ungdomslagene under, i hvert fall ikke i Juventus. Det man vel gjerne gjør med de mer lovende er utlån til mindre klubber, og der er det jo noen som slår igjennom og blir attraktive. Men da har man kanskje også inngått diverse utlånsavtaler, og det kan hende det blir vanskeligere å hente spilleren tilbake. Tror også det har noe å si at man holder seg innad i klubben; du blir jo kjent med støtteapparat, omgivelsene og sikkert førstelagsspillere. Dermed skaper man et bedre forhold mellom klubb, spiller, og andre spillere. Også bra for spillere som trenger å komme i form (fra skade o.l.)(?), og det åpner for mer konkurranse om førstelagsplassene.

Tobias
Medlem
Innlegg: 30
Registrert: 04 jan 2012 01:28
Favorittspiller: Zidane
Fornavn: Tobias

Re: Andrea Agnelli

Legg inn av Tobias » 05 jan 2017 20:19

Ryktes om en splittelse innad i familien som kan få store konsekvenser for Juventus.. Håper for guds skyld det blir med ryktene! :nope:

http://www.around-j.com/fiat-ceo-wants- ... t-agnelli/

Brukeravatar
Attila
Medlem
Innlegg: 225
Registrert: 10 apr 2014 20:40
Favorittspiller: Buffon
Fornavn: Attila

Re: Andrea Agnelli

Legg inn av Attila » 05 jan 2017 20:55

Påstår ikke at jeg sitter på sannheten. Men vedder en Kiwi pose på at det er bullshit!
Majority shareholder John Elkann, (CEO of Fiat-Chrysler, cousin of Andrea Agnelli) is very jealous of Andrea’s success.


Men kan jo hende at Agnelli tok en liten prank på John i jua! Har jo alltid påstått at Italienere ikke liker å bli fornærmet!

Tobias
Medlem
Innlegg: 30
Registrert: 04 jan 2012 01:28
Favorittspiller: Zidane
Fornavn: Tobias

Re: Andrea Agnelli

Legg inn av Tobias » 05 jan 2017 22:06

Jeg tror heller ikke at John Elkann er sjalu på Andrea sin suksess i juventus.
Det er heller dette jeg er mer beskymret for:

"Leaving his wife and two kids for a Turkish lady has created a deep division with John Elkann and his wife, Lavinia Borromeo. What’s particularly bad is that his new partner is expecting a child."

Slikt kan splitte en hver familie..


“Andrea can’t count on a single vote within Juventus’ board: [Technical director Giuseppe] Marotta is on Elkann’s side, while [Pavel] Nedved is ready to become president, all they’ve got to do is ask!"

Jeg digger Nedved, men han kan ikke sammenlignes med Andrea Agnelli når det kommer til den kommersielle og økonomiske styringen av juventus..

Brukeravatar
Attila
Medlem
Innlegg: 225
Registrert: 10 apr 2014 20:40
Favorittspiller: Buffon
Fornavn: Attila

Re: Andrea Agnelli

Legg inn av Attila » 05 jan 2017 23:06

Hvem vet. Det gir ihvertfall ingen mening å kvite seg med Andrea Agnelli etter så mye suksess, om ser på det fra et rent business perspektiv.

Da rundt 26,2 % av Juventus eies av såkalte "frie" aksjonær kan Andrea Agnelli heller ikke bare bli kastet ut av selskapet uten at dette stemmes på internt. 36,6 % av juventus eies av aksjonerer som ikke har noe spesiell tilknytning til Agnelli familien. Det vil si at denne gruppen har økonomiske og administrative rettigheter i selskapet (juventus). Denne gruppen styres av suksess klubben har og ikke familie problemer. Med andre ord så skal det utrolig mye til før Andrea Agnelli blir "kastet ut" av selskapet.

Men igjen ingen ting er umulig!

Drughi
Medlem
Innlegg: 197
Registrert: 26 jul 2011 19:19
Favorittspiller: Marchisio
Fornavn: Knuti

Re: Andrea Agnelli

Legg inn av Drughi » 15 sep 2017 19:05

Vil ha lang utestengelse for Juventus-sjefen
Italias fotballforbund vil utestenge Juventus-president Andrea Agnelli i to og et halvt år for å ha pleiet omgang med mafiatilknyttede tilhengergrupper.

Påstanden ble lagt ned i en disiplinærhøring fredag. Det skjer bare ti dager etter at Agnelli ble valgt til ny formann for den mektige Europeiske klubbforeningen (ECA).


Agnelli skal ha hjulpet "ultra"-grupper med tilknytning til mafiaen med tilgang til et stort antall billetter som deretter er blitt solgt på svartebørs.

Han har medgitt at han kjenner Rocco Dominello, som er dømt til nesten åtte års fengsel for svartebørshandel, men hevder at han møtte ham bare sammen med mange andre tilhengere og at han aldri hadde til hensikt å gjøre noe ulovlig. (NTB)
Forza Juve, Sempre Con Te

Svar